• Haberler
  • Genel
  • Muratpaşa’dan Acar’a teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Muratpaşa’dan Acar’a teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nden oluşan heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu Hentbol maçı için Ankara'ya giden Antalya Muratpaşa Belediyesi Hentbol takımını taşıyan otobüsün, Isparta-Afyonkara-hisar karayolu Eldere mevkisinde arıza yapması nedeniyle içinde bulunan kız hentbol oyuncuları Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Suçıkan Parkı’nda ağırlanmıştı. Muratpaşa Belediyesi Hentbol Takımı Antrenörü Aslı Ünvar ve beraberinde bulunan [&hellip]

Muratpaşa'dan Acar'a teşekkür ziyareti

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nden oluşan heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu

Hentbol maçı için Ankara’ya giden Antalya Muratpaşa Belediyesi Hentbol takımını taşıyan otobüsün, Isparta-Afyonkara-hisar karayolu Eldere mevkisinde arıza yapması nedeniyle içinde bulunan kız hentbol oyuncuları Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından Suçıkan Parkı’nda ağırlanmıştı. Muratpaşa Belediyesi Hentbol Takımı Antrenörü Aslı Ünvar ve beraberinde bulunan takım oyuncularını belediye aracı ile Dinar Suçıkan Parkı’na getiren ve burada ikinci araçları gelene kadar Acar tarafından ağırlanan Antalyalı öğrenciler, diğer araçlarının gelmesi ile yola devam etti.
Akabinde ise Muratpaşa Belediyesi’nden gelen Araç Sevk Amiri Tarık Aksay ve beraberinde bulunan Gürhan Doğaner ile Güray Yılmaz, Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti. Araç Sevk Amiri Tarık Aksay, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ın teşekkür mesajını ileterek, gösterdiği misafirperverlik için de ayrıca memnuniyetlerini dile getirdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme