Murat Yıldırım Çocuğu Var Mı?

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım'ın çocuğu var mı? Sorusunu sizler için araştırdık

Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım’ın evliliği dillerden düşmezken hayranları tarafından Murat Yıldırım ve Iman Elbani, çiftinin çocuklarının olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Peki, Murat Yıldırım çocuğu var mı?

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Murat Yıldırım 1979 yılında (44) yaşında Konya’da doğmuştur. Annesi ve babası Mardinli olan Yıldırım, aslen MardinlidirYıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden sekizinci senesinde mezun olan Yıldırım,  Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları arası katılarak, 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. Buradaki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım ilk kez 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol aldı. Ardından 2004 yılında “Bütün Çocuklarım” dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa “Büyük Yalan” dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol olarak yer alan Yıldırım, burada istediği şöhrete kavuştu. Yine 2006 yılında “Araf” filmi ile ilk kez başrol oynadı. Bu film  Altın Portakal ödülünde aday olarak gösterildi. Ardından, Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi ve Teşkilat dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

IMAN ELBANİ KİMDİR?

2008 yılında Fast’ta düzenlenen güzellik yarışmasında güzellik kraliçesi olarak seçilen Elbani, aynı zamanda 2008 yılında düzenlenmiş olan ‘’Miss Arab World’’adlı yarışmada da birinci olarak tamamlamıştır. Londra’da eğitimine devam ederken Mısır ve Fast’ta dizi ve reklamlar da rol almıştır.

MURAT YILDIRIM ÇOCUĞU VAR MI?

Ünlü sunucu ve oyuncu Murat yıldırım ile 2016 yılında evlenen Iman Elbani, çiftinin evliliklerinden ‘’Miray’’ adında bir kız çocukları vardır.

Bakmadan Geçme