Murat, Hasan ve Ömer Faruk gitti

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını tamamlamak üzere. Yapacağı bir transfer ile transfer alımlarını kapatacak olan Jetler, gitmek isteyen oyunculara da kolaylık sağlıyor. Sözleşmesi devam eden kaleciler Murat Demir ve Hasan Göksu'yu kiralık olarak gönderen AFJET Afyonspor, Ömer Faruk Ermeç'i bonservis bedeli karşılığında sattı.Forvet Fatih Şerifoğlu'nun formasını [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını tamamlamak üzere. Yapacağı bir transfer ile transfer alımlarını kapatacak olan Jetler, gitmek isteyen oyunculara da kolaylık sağlıyor. Sözleşmesi devam eden kaleciler Murat Demir ve Hasan Göksu’yu kiralık olarak gönderen AFJET Afyonspor, Ömer Faruk Ermeç’i bonservis bedeli karşılığında sattı.
Forvet Fatih Şerifoğlu’nun formasını terleteceği 3. Lig 2. Grup takımı Yeni Orduspor’a kiralık olarak giden Murat Demir, bir sezonu orada tamamlayacak.  
1998 doğumlu genç kaleci Hasan Göksu, TFF 3. Lig’in yeni ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor’a kiralık olarak gitti. Osmanlıspor altyapısından yetişen genç Kaleci Göksu, Ankara’nın güçlü ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor’a gitti. Sözleşmesi uzatılan ve Yeni Altındağa’a kiralanan Hasan Göksu gelecek sezonda da AFJET Afyonspor forması giyecek.
AFJET Afyonspor’da yeni gelen kaleci Oleksandr Rybka, Bekir Demircan ile Ahmet Kaan kaldı.
ERMEÇ’TEN VEDA
AFJET Afyonspor ile bir yıllık sözleşmesi bulanan genç forvet Ömer Faruk Ermeç, Bandırmaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. AFJET Afyonspor ile anlaşma sağlanmasından sonra Bandırmaspor’un sadece bonservis ücretini yatırması bekleniyor. Bandırmaspor ile 2 yıllık anlaşma sağlayan Ermeç, bir mesaj ile takıma ve Afyonkarahisar halkına veda etti. Ermeç, “3 senedir bünyesinde bulunduğum AFJET Afyonpor’dan bugün itibari ile karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Bana bu süre içerisinde hiç bir zaman desteğini esirgemeyen büyük Afyon taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Bandırmaspor ile 2 senelik sözleşme imzaladım Allah utandırmasın herkes için hayırlısını versin inşallah” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme