Murat Göğebakan Tedavi Olmayı Neden Reddetti?

Lösemi nedeniyle hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın tedavi olmayı neden reddettiği internette merak edilen konular arsında yer alıyor. Ünlü sanatçı Murat Göğebakan kimdir? Neden tedavi olmayı reddetti. Detayları haberimizde…

Lösemi nedeniyle 45 yaşında hayatını kaybeden Ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın kanser tedavisini neden reddettiği sevenleri tarafından araştırılıyor. İşte Murat Göğebakan ile ilgili merak ettikleriniz.

1968 yılında Adana’da doğan Ünlü sanatçı Murat Göğebakan, müzik kariyerinde kısa sürede başarıdan başarıya koşarak milyonlarca insanın kalbi kazanmıştı.2009 yılında kan kanseri (lösemi) teşhisi konulan Göğebakan, 31 Temmuz 2014 yılında saat 08.45’te lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu 45 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının yaşadığı zorlu süreç ve olması gereken tedaviyi olmayıp reddetmesiyle hafızalara kazındı.

Ünlü sanatçının ani ölümü nedeni ile yasa boğulan sevenleri Göğebakan’ın tedaviyi reddetmesinin nedenini sorulamaya başladı. Ünlü sanatı Göğebakan’ın annesi Sema Bekmez, konu ilgili oğlunun büyük bir üzüntü içerisinde olduğunu ve bu nedenle tedaviyi reddettiğini ifade etti. Öte yandan Göğebakan’ın tedavi gördüğü esnada eşinin kendisini aldattığı ve Göğebakan’ın bu ihaneti kaldırtamadığı ve ölümü tercih ettiği de söylentiler arasında yer aldı.

Bakmadan Geçme