Murat Boz Hiç Evlendi Mi?

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ve genç kızların hayran olduğu Murat Boz'un özel hayatı hayranları tarafından mercek altında olmaya devam ediyor.

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden birisi olan Murat Boz, 20’li yaşlarından itibaren popülerlik kazanmıştır. 44 yaşındaki sanatçı müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen isimlerden olmuştur. 

Sevilen sanatçı Murat Boz, birçok röportajında ve sosyal medya paylaşımlarında özel hayatını gizli tutmayı tercih ettiğini belirtse de hayranları tarafından her zaman evlilik hayatı merak konusu olmuştur. Magazin basınının da yakından gözlemlediği sanatçı ortaya çıkan belgeye göre 10 Ekim 2008 tarihinde Almanya’da evlenmiş ve 14.08.2012’de anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Birçok ünlüyle aşk dedikodularında ismi geçen Murat Boz’un son dönemlerde yaşadığı ilişkiler hakkında fazla bilgi bulunmamakla birlikte; sanatçının kariyerine odaklandığı ve özel hayatını gizli tutma kararı aldığı görülmektedir. Özel hayatı hayranları tarafından merakla takip edilse de Murat Boz’un evlilik ile ilgili planları resmi bir açıklama bulunmamaktadır.

Bakmadan Geçme