• Haberler
  • Genel
  • Mülteci öğrencilere özel proje – Kocatepe Gazetesi

Mülteci öğrencilere özel proje – Kocatepe Gazetesi

Asım Kocabıyık Anaokulu’nda mülteci öğrencilere özel Oynayalım Birlikte/Hayata Gülümse projesi hayata geçirildi Asım Kocabıyık Anaokulu müdür ve öğretmenleri, mülteci ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenmek suretiyle Afyon’a uyum sağlamaları için 'Oynayalım Birlikte Hayata Gülümse' isimli projeyi hayata geçirdi. Okul Müdürü Hülya Teke'nin öncülüğünde Müdür Yardımcısı Tuğba Zencirkıran, proje sınıf öğretmeni Tuba Yılmazok, sınıf öğretmeni Ayşegül Er, öğrenci [&hellip]

Mülteci öğrencilere özel proje

Asım Kocabıyık Anaokulu’nda mülteci öğrencilere özel Oynayalım Birlikte/Hayata Gülümse projesi hayata geçirildi

Asım Kocabıyık Anaokulu müdür ve öğretmenleri, mülteci ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenmek suretiyle Afyon’a uyum sağlamaları için ‘Oynayalım Birlikte Hayata Gülümse’ isimli projeyi hayata geçirdi. Okul Müdürü Hülya Teke’nin öncülüğünde Müdür Yardımcısı Tuğba Zencirkıran, proje sınıf öğretmeni Tuba Yılmazok, sınıf öğretmeni Ayşegül Er, öğrenci ve veliler Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti.
Ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulurken Asım Kocabıyık Anaokulu Okul Müdürü Hülya Teke Vali Hakan Yusuf Güner’in misafirperverliğinden ve proje kapsamında mülteci öğrencilere yaptığı yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ziyaretin kendisini çok sevindirdiğini belirten Vali Hakan Yusuf Güner, bu tür projelere Valilik olarak her zaman destek verileceğini söyledi. Vali Güner, Türkiye’ye sığınan herkese kapıların sonuna kadar açık olduğunu, bir insana yardım etmenin, onların eksiklerini gidermenin ve sıkıntılarına çare olmanın görev ve sorumluluklar arasında yer almasının yanı sıra bu tür davranışlarda bulunmanın bir insanlık gereği olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme