Mülteci ailelere gıda yardımı yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği işbirliğiyle Afyonkarahisar'da mülteci olarak yaşayan 100 aileye gıda yardımı yapıldı. Mülteci ailelerin çocuklarına da kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıtıldı Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği ortak bir organizasyonla Afyonkarahisar'da mülteci olarak yaşayan 100 ailenin yüzünü güldürdü. Yardım paketleri, Belediye [&hellip]

Mülteci ailelere gıda yardımı yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği işbirliğiyle Afyonkarahisar’da mülteci olarak yaşayan 100 aileye gıda yardımı yapıldı. Mülteci ailelerin çocuklarına da kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ile İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilciliği ortak bir organizasyonla Afyonkarahisar’da mülteci olarak yaşayan 100 ailenin yüzünü güldürdü.
Yardım paketleri, Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirilen programla ihtiyaç sahibi mülteci ailelere dağıtıldı. Programa katılan Belediye Başkan Vekili Mustafa Kumtepe, mülteci ailelere uzanan yardım ellerinin daha da artması temennisinde bulundu.
İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Ertürk ise, vakıf olarak hem kendi vatandaşlarımıza hem de mülteci ailelere, ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını söyledi.
İlimizde yaklaşık bin 500 mültecinin yaşadığı belirtilirken, yardım yapılan 100 ailenin yardıma en fazla ihtiyacı olan ailelerden oluştuğu ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme