'Mülakat demek şaibe demek' – Kocatepe Gazetesi

Haftalık basın toplantılarına devem eden Milliyetçi Hareket Partisi'nde gündem ele alındı. Okul müdürleri ve şube müdürlerinin atamaları ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Karagöz, 'Mülakat demek şaibe demek, inşallah şaibesiz, inşallah liyakata bakılarak atamalar yapılır' dedi.Konuşmasına Şehit Onbaşı Cumali Sarıtaş'a başsağlığı dileyerek başlayan MHP İl Başkanı Karagöz, 'Malum dün defnettiğimiz Emirdağ [&hellip]

Haftalık basın toplantılarına devem eden Milliyetçi Hareket Partisi’nde gündem ele alındı. Okul müdürleri ve şube müdürlerinin atamaları ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Karagöz, “Mülakat demek şaibe demek, inşallah şaibesiz, inşallah liyakata bakılarak atamalar yapılır” dedi.
Konuşmasına Şehit Onbaşı Cumali Sarıtaş’a başsağlığı dileyerek başlayan MHP İl Başkanı Karagöz, “Malum dün defnettiğimiz Emirdağ Balçam Köyü’nde sözleşmeli Piyade Onbaşı Cumali Sarıtaş, ailesine, Emirdağ’a, Afyon’a ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde kazaların yaşanmadığı, şehit haberlerinin alınmadığı mutlu günler yaşarız” dedi.
“EROĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN
 DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na geçmiş olsun dileğinde bulanan Başkan Karagöz, “Önceki hafta Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu, rahatsızlanarak Afyon’da bir kaç gün tedavi gördükten sonra Ankara’ya geçti. Afyon’un yetiştirdiği değerli vatan evlatlarından Afyon’a hizmetleri de olan Bakanımız Veysel Eroğlu’na tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadesine yer verdi.
“POLİSLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
Afyonkarahisar’da görev yapan polis teşkilatının harikalar yarattığını dile getiren Başkan Karagöz, “Polis Teşkilatımızın 173. Kuruluş Yıldönümünü kutladık. Polis Teşkilatı’nın kuruluşu 173. Yıl olmuş olabilir ama 5 bin yıllık devlet tecrübesine sahip bir polis teşkilatımız var, Afyon’da da harikalar yaratan bir Emniyet teşkilatımız var. Emniyet Müdürümüzden, en alt birimde çalışan tüm emniyet personelimizebaşarıları mutlu günler diliyorum. Onlarla gurur duyduğumuzu belirtiyorum” şeklinde konuştu.
“MİRAC KANDİLİ İNŞALLAH AKAN KANIN DURMASINA VESİLE OLUR”
İslam Alemi ve Türk Dünyası’nın Mirac Kandili’ni kutlayan Başkan Karagöz, “Cuma bugün miraç kandilini kutlayacağız. İslam Alemi’ninve Türk Dünyası’nınMirac Kandilini kutluyorum. İnşallah birlik beraberliğin vesile olduğu, İslam Dünyası’nda akan kanın durduğu bir Mirac Kandili olur. Bu miraç Kandili de inşallah bunlara vesile olur”diye konuştu.
“LOGARLAR KAPALI”
Afyonkarahisar’daki logarların kapalı olduğunu söyleyen Başkan Karagöz, “Afyon gündemine geçersek, malum Nisan ayındayız, yağışların beklendiği aylardayız. Afyon’da logarların kapalı olduğu, olası bir yağışta sellerin yaşanması muhtemel. Afyon’un alt kesimlerinde sık sık yaşanan olaylar, logarların temizlenmesini Afyon’da da bu yağış ayının kazasız belasız atlatılmasını diliyor, yetkililerden de buraların temizlenmesini bekliyoruz” dedi.
“TOKİ İLE İLGİLİ BİRİM KURULSUN”
Afyonkarahisar’a TOKİ irtibat birimi kurulmasını beklediklerini belirten Başkan Karagöz, “Kanlıca mahallesindeki TOKİ evlerinin ödemelerinde vatandaşlarımızdan bize gelen şikayetler var. Doğan zamlardan dolayı ne kadar para ödeyeceklerini bilmiyorlar. Bu konuyla ilgili de kendilerine muhatap bulamıyorlar.Eksik ödemelerden dolayı icra yazıları geldiği ve bunun ne kadar ödenmesi gerektiğini sorabilecek muhatap olmadığını, sıkıntıya düştüklerini belirtiyorlar. Bu sıkıntının giderilmesi için; TOKİ Afyon’da yüzlerce ev yaptı. Buraya TOKİ ile ilgili bir birim kurulmasını, muhataplarında gidip o birimden net bilgiler alması gerektiğini, bunda da fayda gördüğümüzü belirtiyor, inşallah TOKİ’nin bu konuya sessiz kalmayacağını bekliyoruz” ifadesini kullandı.
“YETKİLİLER
ÇÖZÜM BULMALI”
Okul öğrencilerini taşıyan servis araçlarının yoğunluğundan dolayı trafik sıkıntısı yaşandığını dile getiren Başkan Karagöz, “Okulların açık olduğu ve öğrencilerin de sıkıntılarının olduğu dönemdeyiz. Okul önlerinde servis araçlarının çok yoğun olmasından dolayı trafik sıkıntılarının yaşandığı, öğrencilerin de okula girip çıkmakta zorlandığı şikayetleri geliyor. Yetkililerin buna da bir çözüm bulmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“ADAM KAYIRMALARIN OLMADIĞI
BİR MÜLAKAT BEKLİYORUZ”
Yapılacak olan okul müdürleri ve şube müdürleri mülakatına dikkat çeken Karagöz, “Önümüzdeki hafta okullarda okul müdürleri ve şube müdürleri ile ilgili atamalar yapılacak. Puanları sınavlarda belli olan arkadaşlarımız mülakata çağrılıp mülakat yapılacak. Mülakat demek şaibe demek, inşallah şaibesiz, inşallah liyakata bakılarak atamalar yapılır. Mağduriyetlerin olmaması, bizim milli eğitim camiamıza bakış açımızın değişmemesi için adam kayırmaların olmadığı bir mülakat bekliyoruz. İnşallah bunu da başarılı bir şekilde atlatılır diyorum” diye konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme