'Mükelleflerimizle iç içeyiz'

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, ziyaretlerinin devam ettiğini belirten SGK İl Müdürü Samet Fidan, 'Kurumumuzun görev ve yetkilerini halkımıza anlatmak ve farklılık oluşturmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz kurum olarak yılın her günü gerek halkımız gerekse mükelleflerimizle iç içeyiz' dedi. ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak da her kurumla olduğu gibi SGK ile de ilişkilerin olumlu devam [&hellip]

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle, ziyaretlerinin devam ettiğini belirten SGK İl Müdürü Samet Fidan, “Kurumumuzun görev ve yetkilerini halkımıza anlatmak ve farklılık oluşturmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz kurum olarak yılın her günü gerek halkımız gerekse mükelleflerimizle iç içeyiz” dedi.
ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak da her kurumla olduğu gibi SGK ile de ilişkilerin olumlu devam ettiğine dikkat çekti. Başkan Konak “SGK İl Müdürümüzle diyaloglarımız sadece kutlamalarla sınırlı değildir. Her zaman istişare ederek sorunlarımıza çözüm bulan Sayın Fidan’a buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim” dedi.

Bakmadan Geçme