Mükelleflere plaketli teşvik – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde mermer sektöründe faaliyet gösteren Delta Mermer ve Madencilik Limited Şirketi’nin fabrikası ziyaret edildi. Ziyarette Defterdar Yaşar Kısa’nın yanı sıra Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay Yılmaz, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi ve Milli Emlak Müdürü Sedat Hökelek hazır bulundu. Delta Mermer ve Madencilik [&hellip]

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde mermer sektöründe faaliyet gösteren Delta Mermer ve Madencilik Limited Şirketi’nin fabrikası ziyaret edildi. Ziyarette Defterdar Yaşar Kısa’nın yanı sıra Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay Yılmaz, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi ve Milli Emlak Müdürü Sedat Hökelek hazır bulundu. Delta Mermer ve Madencilik Ltd. Şti’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AFSİAD Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Şehitoğlu Maliye yöneticilerine fabrikayı gezdirerek çalışmalarla ve üretimle ilgili bilgiler verdi.
45 ÜLKEYE İHRACAT YAPILIYOR
Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Şehitoğlu, üç adet fabrikada yılda 600 çeşit ürün için 500 bin metrekarelik fayans üretimi yapıldığını, OSB’deki fabrikalarının 5 bin 500 metrekarelik kapalı alan ve 15 bin metrekarelik açık alanda faaliyette bulunduğunu, üçüncü fabrikalarının Bilecik’te bulunduğunu, 65 kişinin istihdam edildiğini ve 45 ülkeye ihracat yapıldığını belirtti. Fabrikanın gezilmesi ve üretimin incelenmesinden sonra Defterdar Yaşar Kısa tarafından Hüseyin Şehitoğlu ve Sabri Şehitoğlu’na plaket verildi. Plaket verilme sırasında Defterdar Kısa, vergi yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getiren Delta Mermer ve Madencilik Ltd. Şti. yetkililerini bu örnek davranışlarından, istihdam oluşturmalarından, üretim ve ihracatlarından dolayı tebrik ve teşekkür ettiğini belirtti. Hüseyin Şehitoğlu da Maliye yöneticilerinin fabrikalarını ziyaretlerinden ve plaketten dolayı çok teşekkür ettiğini ifade etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme