• Haberler
  • Genel
  • Muhteşem Yüzyıl'a Muhteşem tepki – Kocatepe Gazetesi

Muhteşem Yüzyıl'a Muhteşem tepki – Kocatepe Gazetesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirerek ‘Kanuni’nin 30 yılı at üstünde geçmiştir. Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum’ dedi.Kanuni Sultan Süleyman'ın yanlış tanıtıldığını belirten Başbakan Erdoğan'ın dizi yapımcıları ve kanal yönetimine sert çıktı. Yargı kararını beklediğini belirterek halkın gerekli cevabı vermesi gerektiğini kaydeden Erdoğan diziyle ilgili şunları söyledi, 'Bizim [&hellip]

Muhteşem Yüzyıl’a Muhteşem tepki

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirerek ‘Kanuni’nin 30 yılı at üstünde geçmiştir.

Ben o dizinin yönetmenlerini de televizyon sahiplerini de kınıyorum’ dedi.
Kanuni Sultan Süleyman’ın yanlış tanıtıldığını belirten Başbakan Erdoğan’ın dizi yapımcıları ve kanal yönetimine sert çıktı. Yargı kararını beklediğini belirterek halkın gerekli cevabı vermesi gerektiğini kaydeden Erdoğan diziyle ilgili şunları söyledi, “Bizim öyle bir ecdadımız yok. Biz öyle bir Kanuni tanımadık. Biz öyle bir Sultan Süleyman tanımadık. Onun ömrünün 30 yılı at sırtında geçti. Sarayda o gördüğünüz dizilerdeki gibi geçmedi. Bunu çok iyi bilmeniz, anlamamız lazım. Ve ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimizin huzurunda kınıyorum. Ve bu konuda da ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gerekli kararı vermesini bekliyorum. Böyle bir anlayış olamaz. Bu milletin değerleriyle oynamaya, milletçe gereken dersin, milletçe gereken cevabın hukuk içinde verilmesi gerekir”

Bakmadan Geçme