• Haberler
  • Genel
  • 'Muhtarlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık'

'Muhtarlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık'

AK Parti İl Başkanlığı'nca ilki Sandıklı İlçesi'nde yapılan muhtar toplantısının 2'incsi il merkezinde gerçekleştirildi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nca düzenlenen Afyonkarahisar Belediyesi'nin ev sahiliğin de yapılan toplantıda parti heyeti il merkezindeki muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İl Kadın Kolları Başkanı Av. [&hellip]

AK Parti İl Başkanlığı’nca ilki Sandıklı İlçesi’nde yapılan muhtar toplantısının 2’incsi il merkezinde gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca düzenlenen Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahiliğin de yapılan toplantıda parti heyeti il merkezindeki muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Başkan Yardımcısı Fatih Okyar, İl Yönetim Kurulu Üyesi Eren Alan ve çok sayıda muhtar katıldı.
“MUHTARLAR VATANDAŞIN
NABZINI TUTUYOR”
Afyonkarahisar muhtarlarına hitap eden AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, muhtarların demokrasinin temel taşları olduğunu kaydetti. Yurdunuseven, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız, ilçe, belde, köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın nabzını en yakından tutarak ihtiyaçları ve sorunları anında bizlere aktarmaktadır. Dolayısıyla olası bir sorunu en hızlı şekilde ortadan kaldırabilmemiz hasebiyle bizler için büyük önem arz etmektedirler. Bu nedenle tüm muhtarlarımızla 7 gün 24 saat aralıksız irtibat halindeyiz. Yine bu kapsamda AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu istişare toplantısında da talepleri ve ihtiyaçları dinledik. Önümüzdeki süreçte doğabilecek sorunlar üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.” dedi.
“HİÇBİR ZAMAN MUHTARLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK”
“Hep söylediğimiz gibi siyaset çözüm üretme sanatıdır. AK Parti ise çözüm üretme sanatının merkezidir.” diyen Yurdunuseven, “Bizlerde milletimizin ihtiyaçlarına anında karşılık vermek sorunları çözüme kavuşturmak için aralıksız istişarelerimizi ve görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda da aldığımız notlar üzerine anında görüşmeler yaptık. Muhtarlarımızı hiç bir zaman yalnız bırakmadık bu konudaki şeffaf ve net tavrımızıda sürdüreceğiz. Pandeminin ve dünyadaki krizin büyük etkilerine rağmen vatandaşlarımızı da mağdur etmeyeceğimizi bir kez daha belirtmek isterim.” diye konuştu.
“ÇÖZÜM KONUSUNDA MUHTARLARIMIZIN EMRİNDEYİZ”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, merkez ile merkeze bağlı belde ve köylerin durumunu konuşmak üzere muhtarlarla toplandıklarını dile getirdi. Uluçay şöyle konuştu: “Bizlerin çözüm konusunda muhtarlarımızın emrinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Demokrasi piramidinin tabanı olarak gördüğümüz muhtarlarımız vatandaşlarımızın kamuya açılan ilk kapısı olma özelliğine sahiptir. İlkini Sandıklı ilçemizde yaptığımız toplantıda samimi ve hasbi diyalog kanalı oluşturduk. Bu toplantılarımızda, hasbihal etmenin yanında, gerek muhtarlarımızın gerekse muhtarlarımız aracılığıyla pek çok vatandaşlarımızın, mahallemizin, şehrimizin sıkıntılarını çözdük.”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek toplantıda muhtarlarla sohbet etti. Toplantı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Burmalı Mahallesi Muhtarı Suat Uygur’un yaptığı konuşma ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme