Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Muhtarlarımız yol arkadaşlarımız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği yönetimini makamında ağırladı

Dernek Başkanı Suat Uygur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, muhtarların destekleriyle hedeflenen hizmetleri daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, “Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımız. Mahallelerdeki gözümüz, kulağımız. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.
Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur ise Başkan Zeybek’e teşekkür ederek, şehrin gelişimi adına el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Mahallelerin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet noktasında büyük gayret gösteren Başkan Zeybek’in muhtarlara özel önem verdiğini söyleyen Uygur, Belediyenin çalışma ve projelerinin her an kendilerinin bilgisine sunulduğu söyleyerek tüm mahalle muhtarlarının Muhtarlar Günü’nü kutladı.