“Muhtarları her zaman dinlemeye hazırım”

Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’a bağlı Köy ve mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Güner, muhtarların her türlü istek, talep ve önerisinin yerine getirilmesi için belli bir program ve plan yapıldığını ifade ederken, muhtarları her zaman dinlemeye hazır olduğunu söyledi Afyonkarahisar Valiliği görevine başladığı günden bu yana, gerek ilçelere, gerekse köy [&hellip]

"Muhtarları her zaman dinlemeye hazırım"

Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’a bağlı Köy ve mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Güner, muhtarların her türlü istek, talep ve önerisinin yerine getirilmesi için belli bir program ve plan yapıldığını ifade ederken, muhtarları her zaman dinlemeye hazır olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Valiliği görevine başladığı günden bu yana, gerek ilçelere, gerekse köy ve mahallelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde sorunları yerinde inceleyen Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’a bağlı merkez, ilçe ve beldelerdeki mahalle muhtarları ile köy muhtarlarının öneri, istek ve taleplerini bu kez makamında dinledi.
MUHTARLAR SEÇİLMİŞ İNSANLAR
Valilik makamında İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur’un da hazır bulunduğu toplantıya Afyonkarahisar merkezine bağlı mahalle ve köy muhtarlarının yanısıra, ilçelere bağlı mahalle ve köy muhtarları da katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Hakan Yusuf Güner, muhtarların seçilmiş insanlar olduğunu ve seçilmiş insanların arkalarında onları seçen, onlara oy vererek söz sahibi yapan geniş bir kitlenin bulunduğunun altını çizerken, muhtarların vatandaşlar adına Valilik olarak kendilerinden ve ilçelerde Kaymakamlıklardan talep edecekleri her türlü istek ve ihtiyaçların çok önemli olup gereğince yerine getirileceğini belirtti.
GÜNER: REKOR DÜZEYDE ZİYARETLER YAPTIM
Yaptığı ilçe ziyaretlerinde merkeze ve beldelere bağlı mahalle muhtarları ve tüm köy muhtarlarıyla bir araya geldiğini, onlarla teker teker tokalaştığını hatırlatan Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Valiliği görevine geldiğinin ilk 100 günü içerisinde, yani rekor niteliği taşıyacak sürede tüm ilçeleri ziyaret ettiğini, oradaki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek onlarla kucaklaştığını ve onların istek, talep ve önerilerini dinlediğini söyledi.
ÖNERİ VE TALEPLER ÖNEMLİ
Muhtarların her türlü istek, talep ve önerisinin yerine getirilmesi için belli bir program ve plan yapıldığını söyleyen Vali Güner, tüm bu iş ve işlemlerin yapılabilirlik konusunda muhtarların bilgilendirileceğini belirtirken hemen yapılabilecek olanların ivedilikle yerine getirileceğinin altını çizdi. Bu anlamda muhtarların her türlü öneri, istek ve taleplerinin kendileri için çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan Vali Güner, vatandaşa hizmet etmek adına muhtarları her zaman dinlemeye hazır olduğunu ve Valilik kapılarının muhtarlara her daim açık olduğunu belirtti.
HALK BİLİNÇLENDİRİLMELİ
Valimiz Güner toplantı sırasında kent genelinde büyük acılara neden olan düğünlerde ve asker uğurlamalarında silah atılması ile ilgili Valilik projelerinden de bahsederken, tüm köy ve mahalle muhtarlarından düğünlerde ve asker uğurlamalarında silah atılmasının önlenmesi hususunda yapılan her türlü çalışmaya destek olarak bu konuda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmaya davet etti.
MUHTARLAR İSTEK VE
TALEPLERİNİ ANLATTI
Daha sonra toplantıda muhtarlar sırayla söz alarak kendilerinin sorumlu olduğu yerleşim yerleri hakkında öneri, istek ve talepte bulundular. Toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarları Vali Güner’e bu konudaki duyarlı davranışından ve konuyla ilgili toplumsal bilinç oluşturmasına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tüm muhtarlar olarak bu konuda olduğu gibi olumlu olan her türlü çalışmada sonuna kadar destek vereceklerini belirtiler. Vali Hakan Yusuf Güner, toplantıda kaydedilen konuşmaların titizlikle değerlendirilerek, takip edileceğini belirterek toplantıyı sonlandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme