• Haberler
  • Genel
  • Muhtarlardan Zeybek'e tam destek – Kocatepe Gazetesi

Muhtarlardan Zeybek'e tam destek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, muhtarlardan tam destek aldı Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret eden Mehmet Zeybek'i Dernek Şube Başkanı Süleyman Akagündüz karşıladı. Çok sayıda muhtarın bulunduğu ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, 'Muhtarlarımızın desteklerinden son derece memnun kaldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi. Türkiye [&hellip]

Muhtarlardan Zeybek’e tam destek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, muhtarlardan tam destek aldı

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret eden Mehmet Zeybek’i Dernek Şube Başkanı Süleyman Akagündüz karşıladı.
Çok sayıda muhtarın bulunduğu ziyaretten memnun kaldıklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, “Muhtarlarımızın desteklerinden son derece memnun kaldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz de yaptığı konuşmada, “Yıllardır Afyonumuza hizmet veren Sayın Zeybek’i ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Her zaman muhtarlarımıza destek veren Mehmet Zeybek’e başarı diliyoruz. Yanındayız ve destekliyoruz” diye konuştu.
Muhtarlar Derneğinden sonra Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyon Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, Başkan Mustafa Keser ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dönerkaya ve İsmail Sarıdere ile sohbet etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmelerden olumlu geçti.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Zeybek, sadece meslek odaları ve STK’lardan değil esnaf ve sokaktaki insandan da destek görüyor.
Mehmet Zeybek, tüm görüşmelerden çok olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek “Bizleri destekleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme