Muhtarlardan Afyonspor'a Destek

Pazar Günü oynanacak olan Afyonspor – Erzincanspor müsabakası için 15 mahallenin muhtarından Afyonspor'a destek geldi.

Muhtarlardan Afyonspor'a Destek

Nesine 2. Lig’te Afyonspor Pazar günü Erzincanspor ile karşılaşacak. Bir mahallenin muhtarlığının “Takıma destek, stattayız” sloganı ile başlattığı Afyonspor’a destek kampanyası gece saatlerinde 14 mahallenin daha katılması ile toplamda 15 mahalle Afyonspor’a destek olacağını bildirdi.  
Afyonspor yönetimine ulaşan muhtarlar, biletleri yönetimden temin edip dağıtmaya başlıyorlar. 


“BU MAÇ PROVA MAÇI GİBİ OLACAK”
Afyonspor Başkan Yardımcısı Murat Somuncu, kendilerine ulaşan muhtarlara teşekkür ettiğini belirtti. Somuncu, Pazar günü oynanacak maçın prova maçı gibi olacağını ekledi. Murat Somuncu: “Bize ulaşan tüm muhtarlara teşekkür ediyoruz. Pazar günü oynanacak olan Afyonspor – Erzincanspor maçı prova gibi olacak. Bir sonraki iç saha maçımızda tüm muhtarlarımız stadımızın tamamını doldurur. Maçın bilet temini için muhtarlarımızın bize ulaşması yeterlidir. Ulaşım ile ilgili detayları koordine ederiz.” dedi.


“ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ”
Afyonspor Başkan Yardımcısı Murat Somuncu, Afyonspor’un futbolcuları olan gençlerin ve alt yapıdan yetişen çocukların, zorlu süreçte tribün desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Somuncu, sporu ve Afyon’u seven herkesi genç sporculara sahip çıkmaya davet ettiğini de ekledi.
 

Bakmadan Geçme