• Haberler
  • Genel
  • 'Muhtarlar vatandaşla devlet arasında köprüdür'

'Muhtarlar vatandaşla devlet arasında köprüdür'

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, muhtarların vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydetti   İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve İl Sekreteri Tevfik Sarı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afyon Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur'u ziyaret etti. Muhtarların, vatandaşla devlet arasında bir köprü oluşturduklarını söyleyen Mısırlıoğlu, onlara meşakkatli görevlerinde başarılar diledi. İYİ Parti [&hellip]

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, muhtarların vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydetti

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve İl Sekreteri Tevfik Sarı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Afyon Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur’u ziyaret etti. Muhtarların, vatandaşla devlet arasında bir köprü oluşturduklarını söyleyen Mısırlıoğlu, onlara meşakkatli görevlerinde başarılar diledi.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, muhtarların, halkın bürokrasiye açılan kapısı olduklarını söyleyerek Dernek Başkanı Suat Uygur nezdinde tüm muhtarların gününü kutladı. Mısırlıoğlu sözlerini şöyle tamammladı: “Muhtarlarımız, meşakkatli bir görev icra ediyor. Kamunun idaresi anlamında devlet ve vatandaş arasında bir köprü oluşturuyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Dernek Başkanımız Suat Uygur’un nezdinde tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor ve onlara görevlerinde başarılar diliyorum.” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Suat Uygur, “Bizler vatandaş için, onların hayatını kolaylaştırmak için varız. Birlik, beraberlik bizim görevimizin temelinde var. Bu yolda yanımızda olan, bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme