Muhtarlar Fertillife ile protokol imzaladı

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği, Fertillife Sağlık Grubu ile protokol imzaladı. Yapılan protokolle muhtarlara aileleriyle birlikte yüzde 10 indirim uygulanacak   Protokol imza töreni AFSÜ Kafe'de verilen sabah kahvaltısı ile gerçekleştirildi. Kahvaltılı protokol imza törenine Fertillife Sağlık Grubu yönetimi ve dernek üyesi muhtarlar katıldı. Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, imzalanan protokol ile muhtarlar ve ailelerine Afyonkarahisar [&hellip]

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği, Fertillife Sağlık Grubu ile protokol imzaladı. Yapılan protokolle muhtarlara aileleriyle birlikte yüzde 10 indirim uygulanacak

Protokol imza töreni AFSÜ Kafe’de verilen sabah kahvaltısı ile gerçekleştirildi. Kahvaltılı protokol imza törenine; Fertillife Sağlık Grubu yönetimi ve dernek üyesi muhtarlar katıldı.
Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, imzalanan protokol ile muhtarlar ve ailelerine Afyonkarahisar Fertillife Sağlık Gurubu’nda sağlık hizmetlerinde yüzde 10 indirim yapılacağını belirtti. Uygur, protokolün hayırlara vesile olmasını diledi. Fertillife Afyon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Fatih Öğüç programda yaptığı konuşmada, temel çalışma alanlarının tüp bebek, kadın ve çocuk sağlığı olduğunu belirtti.
Öğüç, “İlerde daha büyüklerini birlikte yapacağız. Afyonkarahisar’a çok sayıda yabancı hasta getiriyoruz. Tüp bebekte, kadın ve çocuk hastalıklarında özellikle Avrupa’dan Amerika’dan hatta Afrika’dan insanlar geliyor. Ameliyat oluyor. Tüp bebek yaptırıyorlar ve ülkelerine bebekleriyle dönüyorlar. Bu tabi Afyonumuz için çok büyük bir marka çok büyük bir değer. Bir sene de yaklaşık olarak bin tane bebeğimiz dünyaya geldi. Bin tane gebelik elde ettik. Bunların neredeyse yüz tanesi yabancı hasta. Bunlar Afyon’u tanıyorlar. Afyon’u anlatıyorlar. Sonuç olarak bu hastane sizin hastaneniz. Tüm dünyanın hastanesidir. Özellikle muhtarlarımız ve aileleri içinde artık onların kendi evlerinde olduklarını hissetmelerini istiyoruz. İmzaladığımız protokolün muhtarlar ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme