Muhtarlar: Eroğlu, tekrar bakan olmalı

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yeniden bakan olması gerektiğini, bu konuda tüm Afyonkarahisarlılara görev düştüğünü söyledi Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yeniden bakan olmasının Afyonkarahisarn’a yararlar sağlayacağını söyledi. Akagündüz, 2002 seçimlerinden bu yana Afyonkarahisar’ın AK Parti’ye destek [&hellip]

Muhtarlar: Eroğlu, tekrar bakan olmalı

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yeniden bakan olması gerektiğini, bu konuda tüm Afyonkarahisarlılara görev düştüğünü söyledi

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Süleyman Akagündüz, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yeniden bakan olmasının Afyonkarahisarn’a yararlar sağlayacağını söyledi. Akagündüz, 2002 seçimlerinden bu yana Afyonkarahisar’ın AK Parti’ye destek verdiğini hatırlatarak bu desteğin 2011 seçimlerinde de artarak devam ettiğinin altını çizdi.
Akagündüz, “AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da sürekli artan karşılıklı güven ile ilimiz milletvekili Veysel Eroğlu’nu AK Parti’nin ikinci döneminde Bakan yaparak hem ülkemize hem de ilimize hizmet etmesine imkân yaratmıştır. Hemşerimiz Veysel Eroğlu da bakanlığı süresince halka hizmet hakka hizmet şiarınca özverili bir şekilde ülkemize hizmet ederken diğer yandan da Afyon’u gerçekleşmesi uzak bir ihtimal gibi gözüken 400 yataklı TOKİ Hastanesi, Akarçay ıslah projesi, spor kompleksi, kent ormanı ve bunlar gibi diğer büyük projelerle tanıştırmıştır” dedi.
Akagündüz, şöyle devam etti:
“Bu yüzden Afyonkarahisar’in bakanlık talebi ve bakanımız Veysel Eroğlu’nün bakanlık görevinin devamı temennimiz ve talebimizdir. Bu vesile ile Bakanımız Veysel Eroğlu’nun bakanlık görevinin devam etmesinde İktidar-muhalefet tüm parti temsilcileri ve üyeleri ile birlikte kurumlara, kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine, iş adamlarımıza ve kanaat önderlerine Afyonluluk adına önemli bir görev düşmektedir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme