Muhtarlar devletle vatandaş arasında köprü

Vali Musutafa Tutulmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık, bulunduğu mahallelerde, köylerde devletimizi temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk devlet kapısı muhtarlarımızdır.Bu vesileyle bu önemli görevi büyük bir özveriyle yerine getiren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü [&hellip]

Vali Musutafa Tutulmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık, bulunduğu mahallelerde, köylerde devletimizi temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk devlet kapısı muhtarlarımızdır.
Bu vesileyle; bu önemli görevi büyük bir özveriyle yerine getiren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,  19 Ekim “Muhtarlar Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köy ve mahallerimizin en önemli temsilcisi olmuş ve olmaya da devam edecektir. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine nice güzel ve ortak çalışmalara imza atacağımız, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” diye konuştu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’d yayınladıkları mesajlarla 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladılar.

Bakmadan Geçme