'Muhtarlar Demokrasinin Temsilcileridir'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, muhtarların Türk demokrasi geleneğinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Kahveci, yerel yönetimlerin güçlenmesi ve vatandaşlarla devlet arasında köprü kurulmasında muhtarların rolünün büyük olduğunu ifade etti.
Kahveci, açıklamasında şunları kaydetti: “Muhtarlarımız, demokrasinin temel taşları olup, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını en yakından bilen, onlarla sürekli temas halinde olan önemli temsilcilerdir. Muhtarlarımızın, bulundukları bölgelerde devletin gözü, kulağı ve sesi olarak, hizmet götürülmesinde büyük emek sarf ettiklerini biliyoruz. Onların fedakârlıkları ve gayretleriyle yerel yönetimlerin başarısı daha da artmaktadır.”

“MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kahveci, ayrıca muhtarların talep ve önerilerine her zaman kulak verdiklerini belirterek, “Muhtarlarımızın yaşadığı sorunların çözümü noktasında bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme