• Haberler
  • Gündem
  • Muhtarlar, Çoban’a destek verdi – Kocatepe Gazetesi

Muhtarlar, Çoban’a destek verdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve Afyon Muhtarlar Derneği'nden oluşan yaklaşık 58 mahalle muhtarının 50'ye yakını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Katılamayan mahalle muhtarları ise desteklerini mesaj yoluyla iletti. Belediye Meclis Salonunda alkışlarla karşılanan Başkan Çoban, konuşmasına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladı.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban mahalle muhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarına dikkat [&hellip]

Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve Afyon Muhtarlar Derneği’nden oluşan yaklaşık 58 mahalle muhtarının 50’ye yakını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Katılamayan mahalle muhtarları ise desteklerini mesaj yoluyla iletti. Belediye Meclis Salonunda alkışlarla karşılanan Başkan Çoban, konuşmasına ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladı.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; mahalle muhtarlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti Başkan Çoban; “Birçok arkadaşımızla sekiz buçuk yılı aşkın süredir birlikte çalışıyoruz. Diğer arkadaşlarımızla da 3,5 yıldır birlikteyiz. Bu süre zarfında Allah’a hamd olsun hiçbir muhtar arkadaşımızla kavga etmedik, sıkıntı yaşamadık. Bu birlikteliğimiz süresince hem mahallelerimizde hemde Bilgi Evlerimizde güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızda muhtar arkadaşlarımızın belediye çalışanlarımızın ve bizlerin katkısı var. Ziyaretiniz nedeniyle çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BÖYLE BİR İMADA
BİLE BULUNMADIM
Asılsız haberin ardından yapılan destek ziyaretlerine ilişkin hiçbir sivil toplum kuruluşuna ‘gelin böyle bir organizasyon yapalım’ imasında dahi bulunmadığını belirten Başkan Çoban; “Sizler dahil hiçbir sivil toplum kuruluşumuza ‘gelin böyle bir organizasyon’ yapalım diye ima dahi yapmıyorum. Sağolsun Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarımız ve bana oy vermeyen insanlardan dahi destek alıyorum. Haberden sonra yoğun bir ziyaret ve telefon trafiği yaşadım.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme