Muhtarlar birlik kahvaltısında bir araya geldi

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğinin kahvaltı programı Belediye'nin Karayolları Parkında dün sabah gerçekleştirildi.'BASIN BİZİM BİZDE BASININ YANINDAYIZ'Katılımcılara davete icabetleri nedeniyle teşekkür eden Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına, 'Birlikte Güçlüyüz' adlı kahvaltıyı verdiklerini belirtti. Uygur, 'Yerel basınımıza sahip çıkmak adı altında destek olmamız gerekiyor. Basın her zaman bizim yanımızdadır. Bizde basınımızın yanındayız. [&hellip]

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğinin kahvaltı programı Belediye’nin Karayolları Parkında dün sabah gerçekleştirildi.
“BASIN BİZİM BİZDE BASININ YANINDAYIZ”
Katılımcılara davete icabetleri nedeniyle teşekkür eden Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına, “Birlikte Güçlüyüz” adlı kahvaltıyı verdiklerini belirtti. Uygur, “Yerel basınımıza sahip çıkmak adı altında destek olmamız gerekiyor. Basın her zaman bizim yanımızdadır. Bizde basınımızın yanındayız. Programımıza katılımları nedeniyle basın mensuplarına da çok teşekkür ediyorum. Muhtarlık görevinde 25. ve 30. görev yılını tamamlayan muhtarlarımıza plaket vereceğiz.” dedi.
“GENÇLER ZAFER PROGRAMLARINA TAŞINACAK”
Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk programda yaptığı konuşmada, kendilerini misafir olarak kabul eden Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur’a teşekkür etti. Ertürk, “Malum olduğu üzere 25-30 Ağustos Zafer Haftası münasebetiyle hazırlanan etkinliklerimize mahallerimizden gençlerimizin katılımı noktasında 25 Ağustos’ta Şuhut ilçesine, 30 Ağustos’ta Dumlupınar Zafertepe’ye gençlerimizi götüreceğiz. Mahalle Muhtarlarımızdan istirhamımız bu milli ve manevi değeri yüksek günde gençlerimizin milli ve manevi değerlerinin oluşması noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Hassasiyeti nedeniyle Dernek Başkanı Suat Uygur muhtarıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“MUHTARLAR DERNEĞİ
VE İL ÖRNEK OLDU”
İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Vekili Ahmet Nuri Gök, Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğinin kurulduğu günden itibaren güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi. Birlik beraberlik adı altında bir organizasyonda muhtarlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gök, “Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği kurulduğu günden itibaren birlik ve beraberlik adına güzel bir örnek teşkil etmektedir. Derneğin etkinlikleri ve faaliyetleri devam etmektedir. Bu da bizim Afyonkarahisar ili olarak birlik ve beraberliğe ne kadar önem verdiğimize göstermektedir. Biz her noktada güçlü bir sivil toplum anlayışı içerisinde kurumlar olan Valiliğimiz ve diğer kurumlarımızla her zaman hizmet etmekten onur duyuyoruz. Amaç vatandaşlarımıza çok güzel şekilde hizmet vermektir. İnşallah il olarak bu örnekliğimiz devam eder.” şeklinde konuştu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol, her zaman muhtarların yanlarında olduklarını muhtarların güçlerini birlik ve beraberlikten aldığını sözlerine ekledi. Program muhtarlık görevinde 25. ve 30. yılı tamamlayan muhtarlara plaket verilmesi ile sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme