Muhtar Karaali, OEDAŞ’a teşekkür etti

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, mahallede altyapı çalışmalarına başlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkililerine teşekkür etti. Karaali, “Kanlıca Mahallesi sakinlerinden gelen istek ve talepleri ilgili kurum ve kuruluşlara bildirmekte mükellef olduğumuz için Gün Sazak Bulvarı’nda aydınlatma direklerimizin yapılmasını, özellikle yaz aylarında yürüyüş yolunu kullanırken aydınlatmaların ihtiyaç olduğunu dile getirdik ve vatandaşlarımızın talebini yetkililere ilettik. [&hellip]

Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, mahallede altyapı çalışmalarına başlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkililerine teşekkür etti. Karaali, “Kanlıca Mahallesi sakinlerinden gelen istek ve talepleri ilgili kurum ve kuruluşlara bildirmekte mükellef olduğumuz için Gün Sazak Bulvarı’nda aydınlatma direklerimizin yapılmasını, özellikle yaz aylarında yürüyüş yolunu kullanırken aydınlatmaların ihtiyaç olduğunu dile getirdik ve vatandaşlarımızın talebini yetkililere ilettik. 2014 yılından itibaren bu konuda yazışmalara başladım. Yazışmalar sonucunda inşaallah, 64 adet direk projelendirip aydınlatma yapılacak” dedi.
DUYURMUŞTUK,
ALLAH MAHCUP ETMEDİ
Karaali, elektrik dağıtım şirketinin duyarlı bir davranış ortaya koyduğunu hatırlatarak, “Bu konuda anlayış gösterip bana yardımcı olan OEDAŞ İl Müdürü Fatih Kasal Bey’e ve personeline, mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim. Direklerimizin birçoğu çalışmaya başlayacak. Teknik altyapısı 2015 yılında 2016 yılının müjdesi olarak Muhtarlık Panosu’na ‘Aydınlatma direkleri dikilecek’ yazmıştım. Allah mahcup etmedi. Şükürler olsun” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme