Mühsürler’in 3 hedefi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar’a 3 önemli hizmet yapmak istediğini belirtti Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar’ın gelişmesi için projelerin gündeme gelmesi gerektiğini, Borsa olarak bu anlamda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını bildirdi. Mühsürler, Afyonkarahisar için 3 önemli hizmet hedefinin bulunduğunu belirterek “Birinci hedefim, Hayvan Borsası. Türkiye’nin en modern ve kapsamlı Hayvan Borsası’nı [&hellip]

Mühsürler'in 3 hedefi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar’a 3 önemli hizmet yapmak istediğini belirtti

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar’ın gelişmesi için projelerin gündeme gelmesi gerektiğini, Borsa olarak bu anlamda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını bildirdi. Mühsürler, Afyonkarahisar için 3 önemli hizmet hedefinin bulunduğunu belirterek “Birinci hedefim, Hayvan Borsası. Türkiye’nin en modern ve kapsamlı Hayvan Borsası’nı buraya yapmak istiyoruz” dedi.
Hayvan Borsası için parsel sorunun çözülmesini beklediklerini kaydeden Mühsürler, “Parsel konusu çözüldükten ve arazi tahsisi gerçekleştikten sonra kısa sürede bu hayvan borsasını yapacağım” diye konuştu.
Afyonkarahisar için 2’nci hedefinin Afyonkarahisar Borsası Gıda Çarşısı olduğunun altını çizen Mühsürler, AFİUM Alışveriş Merkezi’nin karşısına Afyonkarahisar’ın marka olmuş gıdalarının satıldığı modern bir çarşı yapmayı planladığını, böylece hem üreticinin yüzünün güleceğini, hem de Afyonkarahisar’ın iyi bir şekilde tanıtılacağını vurguladı.
Afyonkarahisar’a hizmet için 3’üncü hedefinin bir üniversite olduğunu aktaran Mühsürler, “Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nın bulunduğu bölgede bir Ekonomi Üniversitesi kurmak isti-yorum. Bu, hayal değil” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme