Mühsürler’den “bando” açıklaması

Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, “Bizim yanımızda bando ve müzik çalınmadı. Çalınsaydı müdahale ederdim” dedi

Afyonkarahisar Ticaret borsası Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Mühsürler TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi tarafından Akrones Otel’de düzenlenen “Yeni Yıl Alışveriş Festivali” ile ilgili açıklamada bulundu.

Kendisinin her zaman milli ve manevi duygulara yönelik hassasiyet içerisinde olduğunu belirten ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, “Ben bu organizasyona kadın girişimcilerin emeklerinin sergilendiği standlar gözüyle bakarak davetli olarak oraya katıldım. Festival olarak algılamadım. Ben oradayken, standları dolaşırken de bando ve müzik yoktu. Ama sonradan öğrendim ki bizim olmadığımız zamanda bunlar varmış, doğru. Eğer benim yanımda olmuş olsaydı buna müdahale ederdim, izin vermezdim. Biz oradayken bando, müzik olmadı. Kadınlarımızın emeğine saygı amacıyla da oradaki standlardan alış-veriş yaptım. Hatta Afyon Eğitim Vakfı’na katkı amacıyla alış-verişlerimizi yaptık” dedi.

Şehitlerimizi olduğu böyle bir günde bandolu, müzikli organizasyonun yakışık almadığını belirten ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, “Bizim yanımızda bando ve müzik olmadığını tekrarlamak istiyorum. Ama yine de hoş olmamış. dediğim gibi benim yanımda olsaydı müdahale ederdim. Şehitler bizim herşeyimiz. Benim de şehit yakınlarım var. Yarın da şehidimizin cenazesine katılarak görevimizi yerine getireceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme