• Haberler
  • Genel
  • Mühsürler, okuduğu okulu sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Mühsürler, okuduğu okulu sevindirdi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, kendi okuduğu Kasımpaşa İlköğretim Okulu’nda bot ve mont yardımı yaptı. Mühsürler, Afyonkarahisar’daki bin öğrenciye yardım yapmayı hedeflediklerini kaydetti Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Kasımpaşa İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencileri Kurban Bayramı öncesinde sevindirdi. Mühsürler, kendisinin okuduğu sınıfa girerek öğrencilerle sıraya oturdu ve gazetecilere poz verdi. 'Bizim zamanımızda bu sınıfta kara tahta [&hellip]

Mühsürler, okuduğu okulu sevindirdi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, kendi okuduğu Kasımpaşa İlköğretim Okulu’nda bot ve mont yardımı yaptı. Mühsürler, Afyonkarahisar’daki bin öğrenciye yardım yapmayı hedeflediklerini kaydetti

Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Kasımpaşa İlköğretim Okulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencileri Kurban Bayramı öncesinde sevindirdi. Mühsürler, kendisinin okuduğu sınıfa girerek öğrencilerle sıraya oturdu ve gazetecilere poz verdi. “Bizim zamanımızda bu sınıfta kara tahta vardı” diyen Mühsürler’in kendi okulunda neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Hedef, bin öğrenci
Kasımpaşa İlköğretim Okulu önünde ihtiyaç sahibi öğrencilere montlarını kendi elleri ile giydirdi. Basın mensuplarına açıklama yapan ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, “Burası fakir fukaranın bol olduğu bir yer. 217 tane mont ve ayakkabı dağıtıyoruz. Kurban Bayramı’nda çocuklarımız sevinsin, ailelerin ekonomik durumlarına katkımız olsun istedik. Sahipata İlkokulu, Borsa, Dumlupınar okullarına da yardım yapacağız. İhtiyacı olan okulların hepsine yardım yapmaya çalışacağız. Hedefimiz bin kişi, daha fazlası da olabilir” dedi.
Kasımpaşa İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Başkurt ise Mühsürler’e teşekkür ederek “Bizi şereflendirdi, onurlandırdı. Jest yaptı, kendisinin burada okuduğunu öğrendik. Çok teşekkür ediyoruz. Kendisini okulumuza her zaman bekliyoruz, teşekkür için de kendisini ziyaret edeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme