• Haberler
  • Gündem
  • Mühsürler, Konsey Toplantısı’na katıldı – Kocatepe Gazetesi

Mühsürler, Konsey Toplantısı’na katıldı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da katılımlarıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler'de katıldı.TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı'nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün tarımda yaşanan sıkıntıların kaynağının dönemsel ve [&hellip]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımlarıyla TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. Toplantıya Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’de katıldı.
TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bugün tarımda yaşanan sıkıntıların kaynağının dönemsel ve geçici değil, yapısal olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, “Sistemin tamamını, bütüncül bir şekilde yeniden düşünmek gerekiyor. Tarım sektörüne, tarımsal desteklere, ticarete yeni bir bakış açısı kazandırmalıyız” dedi.

Bakmadan Geçme