• Haberler
  • Siyaset
  • 'Muhsin Başkan suikastı aydınlatılmalı' – Kocatepe Gazetesi

'Muhsin Başkan suikastı aydınlatılmalı' – Kocatepe Gazetesi

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı'nın 5'inci Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi. Kongre'de yeniden seçilerek güven tazeleyen Çoker, 'Büyük Birlik Partisinin haricinde İktidar olmayan parti kalmadı. LakinDevletin her türlü imkanını sonuna kadar kullanan ve yıllardır iktidar olan partilerin hiç biri ülkenin kangren haline gelen sorunlarına ne yazık ki çare olamadılar. Terör sorununa çare olamadılar.Terör hala can [&hellip]

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı’nın 5’inci Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi. Kongre’de yeniden seçilerek güven tazeleyen Çoker, “Büyük Birlik Partisinin haricinde İktidar olmayan parti kalmadı. LakinDevletin her türlü imkanını sonuna kadar kullanan ve yıllardır iktidar olan partilerin hiç biri ülkenin kangren haline gelen sorunlarına ne yazık ki çare olamadılar. Terör sorununa çare olamadılar.Terör hala can almaya,ocaklar söndürmeye devam etmektedir.Yaklaşık 35 yıldır PKK denilen 21 yüzyılın şehir eşkiyalarına,bebek katillerine karşı etkili bir mücadele edilip bitirilememektedir. Zenginden alıp fakire dağıtan bir devlet yerine; orta kesim,esnaf ve sanayiciden yüksek vergi alıp çok azını fakirlere,pastanın büyüğünü ise zenginlere dağıtan bir devlet modeli Türkiye’ye yakışmamaktadır” dedi.
Çoker, şöyle devam etti:
“Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şahadetinin ardından 8 yıl geçmesine rağmen olay aydınlatılamamış ve katilleri bulunamamıştır. Geciken adalet, adalet değildir.Zaman,zamantakipsizlik kararı verilerek kapatılmaya çalışılan Muhsin Başkan’ın davasının bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz.Her fırsatta meydanlarda  ‘Eğer idam yasası Meclis’ten geçer ve bana gelirse onaylarım’ sözünün gereği olarak  AKP Genel Başkanı olan Sayın Erdoğan’ın Meclis’e talimat vererek idam yasasını meclisten geçirterek,onaylamasını Türk milleti ve şehit yakınları dört gözle beklemektedirler.”

Büyük Birlik Partisi  İl  Yönetim Kurulu
ise şu isimlerden oluştu:
İl Başkanı: Cemil Çoker
Yönetim Kurulu:
Mustafa Çınar (emekli)    Ali Ortaç (Esnaf)
Yalçın Gümüşdede (esnaf)    İsmail Hakkı Kocakavuk (Emekli)
Bayram Kartal (inş.müh.)    Murat Öksüz (Elektrik Müh.)
Abdullah Karadağ (İnş.Müh.)    Kadir Can Akiş (Arkeoloğ)
Tamer Kayışoğlu (iş  adamı)    Tayfun  Manap (Satış Müd.)
Recep Uslu (Diş Hekimi)    Gülcan Karaçor (Mali Müşavir)
Ali Baran (iş adamı)    Serdar Büyüker (Esnaf)
Bekir Daldal (Emekli)    Seydi  Şen (Esnaf)

Bakmadan Geçme