'Mührü hem MHP'ye hem de AK Parti'ye basın'

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmiyor. Son iki günde önce İscehisar'ı, İscehisar esnafını, pazarını, sanayi esnafını ve çalışanlarını, Çalışlar ve Karaağaç köylerini ve sonrasında ise Sinanpaşa esnafını, sanayi esnafını, Sinanpaşa'ya bağlı Kılıçarslan, Ahmetpaşa, Küçükhüyük beldelerini ve Bulca Köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Civelek vatandaşlardan yakın ilgi [&hellip]

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmiyor. Son iki günde önce İscehisar’ı, İscehisar esnafını, pazarını, sanayi esnafını ve çalışanlarını, Çalışlar ve Karaağaç köylerini ve sonrasında ise Sinanpaşa esnafını, sanayi esnafını, Sinanpaşa’ya bağlı Kılıçarslan, Ahmetpaşa, Küçükhüyük beldelerini ve Bulca Köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Civelek vatandaşlardan yakın ilgi görüyor.
İçten ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Civelek; “Biz bu milletin bir evladıyız, çıktığımız çekirdeği biliyoruz, milletimiz için, geleceğimiz için göreve ve halkımıza hizmete talibiz” dedi. Civelek sözlerine; “Afyonkarahisar sadece Zaferin, termalin, mermerin, sucuğun değil aynı zamanda; “Samimiyetin”, “Güzel” ve “İçten” insanların da Başkentidir” diye devam etti.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli hanımefendilerin, anaların, asil Türk Kadınlarının partisi olduğunu söyleyen Prof. Dr. Turan Civelek, MHP’nin yarınların teminatı çocuklarımızın, Milletimizin geleceğinin teminatı ve mimarı olduğuna vurgu yapıyor. Prof. Dr. Civelek “Gezilerimizde görüyoruz ki; Afyonkarahisar halkı sayın Devlet Bahçeli beyefendinin, en kritik zamanlarda Devletin ve Milletin yanında sergilediği dik duruşu takdir etmekte ve seçimlerde MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür edeceklerini ifade etmekte, Afyonkarahisar MHP diyor, 3 hilal diyor, biz de kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
NASIL OY KULLANACAĞIZ?
MHP Milletvekili adayı Turan Civelek vatandaşlara oy kullanma konusunda da uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Civelek bu konuda şu bilgileri aktardı:
“Bu seçimlerde vatandaşımızın önüne iki ayrı pusula gelecek. Bunlardan ilkinde Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin oyu sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyedir. İkinci pusula milletvekilliği seçim pusulasıdır. Burada da, Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak, MHP ile AK Parti yan yana yer almakta. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizden beklentimiz, MHP’nin, her daim olduğu üzere, milletimizin yanındaki dik duruşuna teşekkür etmeleri. Bunun da yolu belli. Milletvekilliği seçiminde, ikinci pusulada üç hilale, yani MHP’ye evet mührünü basarak milletimiz bu teşekkürü edebilir.
Öte yandan gönlü AK Parti’den yana olan, ancak Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin devletin yanındaki dik duruşunu da takdir eden ve bu takdirini oy kullanırken de göstermek isteyen kardeşlerimiz ise; Cumhur İttifakı kapsamında oy pusulasında yan yana yer alan AK parti ve MHP’ye aynı anda çift “evet” mührü vurarak, yani hem AK Parti’ye hem de MHP’ye “evet mührünü” basarak bu takdirlerini gösterebilirler. Bu cumhur ittifakına verilmiş bir oydur, ittifaka geçerli oydur ve kesinlikle geçerli bir oydur. Tereddüt etmesinler.
Tabi ki gönlümüz, bu teşekkürün tam bir teşekkür olmasından yanadır, isteğimiz ilk pusulada Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye, ikinci pusulada ise Milliyetçi Hareket Partisine “evet” mührünün vurulmasından yanadır, doğrusu da budur, memleketin geleceği için sayın reisicumhurumuzun seçilmesi ve MHP’nin ise mecliste güçlü bir şekilde temsili gereklidir. Milletimiz gereğini yapacaktır, bu şekilde oy kullanarak Cumhur İttifakına ve geleceğine sahip çıkacaktır.”

Bakmadan Geçme