Mühimmat Depo komutanı veda etti

5 Eylül 2012'de 25 askerin şehit olduğu patlamanın meydana geldiği Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç'ta görevli komutan Bkm Alb. Adil Seven, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti Şehit J.Uzm.Çvş.Mete Saraç Kışlası 4 ncü Müh. Bölge Komutanı, Bkm. Alb. Adil Seven, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri [&hellip]

Mühimmat Depo komutanı veda etti

5 Eylül 2012’de 25 askerin şehit olduğu patlamanın meydana geldiği Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç’ta görevli komutan Bkm Alb. Adil Seven, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti

Şehit J.Uzm.Çvş.Mete Saraç Kışlası 4 ncü Müh. Bölge Komutanı, Bkm. Alb. Adil Seven, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı dernek binasında ziyaret etti.
Ziyarette Alb. Seven “Konya’ya tayinim çıkması sebebiyle derneğimize veda ziyaretinde bulunduk. Afyonkarahisar’da görev yaptığım süre içerisinde Kumartaşlı başkanım bizlere çok yardımcı oldu, biliyorsunuz 2012 yılında komutanlığımızda üzücü bir kaza meydana gelmişti bu kazada 25 askerimiz şehit olmuştu. Olayın hemen sonrası veya daha sonraki zamanlarda ve olayın seneyi devriyesinde şehit ailelerimizin ağırlanmasında, törenlerde hep bizlere yardımcı oldu üstün feragat ve görev sorumluluğu içersinde yanımızda oldu. Bu anlamda hizmetlerinden ve yardımlarından dolayı Kumartaşlı’ya teşekkür ederim. Gördüğüm en düzenli disiplinli ve sorumluluklarını bilen bir dernek başkanı çalışmalarında başarılar dilerim. Konya’da bir kapınız bir abiniz var her zaman beklerim” dedi.
Öte yandan Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik ve Afyonkarahisar TCDD 7. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Altınsoy Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı dernek binasında ziyaret etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme