• Haberler
  • Genel
  • Muhasebeciler, Denizbank’la anlaştı – Kocatepe Gazetesi

Muhasebeciler, Denizbank’la anlaştı – Kocatepe Gazetesi

DenizBank, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği protokolü imzaladı DenizBank ile Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında yapılan anlaşmayla Oda üyeleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecekler. Ayrıca Oda aidat ödemelerini kolaylaştıran, Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte ödeme imkanı da işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor.SMMMO Başkanı Erdal Sayar, “Biz Serbest Muhasebeci [&hellip]

Muhasebeciler, Denizbank'la anlaştı

DenizBank, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliği protokolü imzaladı

DenizBank ile Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasında yapılan anlaşmayla Oda üyeleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecekler. Ayrıca Oda aidat ödemelerini kolaylaştıran, Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte ödeme imkanı da işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor.
SMMMO Başkanı Erdal Sayar, “Biz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak iyi ilişkiler olduğumuzu düşünmekteyiz. Zira TÜRMOB ile uzun yıllardır meslektaşlarımıza yönelik düşük faizli bir ihtiyaç kredisi sözleşmemiz vardı. Yeni iş yeri açan ve maddi sıkıntı çeken meslektaşlarımız bu kredilerden oldukça fayda sağladılar. İnşallah bugün protokolünü imzaladığımız bu ticari kartın da meslektaşlarımıza yarar sağlayacağını umuyor hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme