• Haberler
  • Genel
  • Muharip Gaziler’den teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Muharip Gaziler’den teşekkür ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal ve dernek üyesi gazileri makamında kabul etti Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Uydukent İş Merkezi’nde kendilerine tahsis edilen dernek binasında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi [&hellip]

Muharip Gaziler'den teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal ve dernek üyesi gazileri makamında kabul etti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yaptırılan Uydukent İş Merkezi’nde kendilerine tahsis edilen dernek binasında faaliyetlerini sürdüren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal başkanlığında gerçekleşen ziyarete dernek üyesi Kıbrıs Gazileri; Hasan Aydoğdu, Niyazi Özkara ve Müjdat İlhan katıldı.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a Uydukent İş Merkezi’nde kendilerine tahsis ettiği dernek binası nedeniyle teşekkür eden İl Temsilcisi Hürkal, dernek faaliyetlerini artık daha rahat ve güzel bir şekilde yaptıklarını söyledi.
Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Çoban ise bu vatan için yaptıkları fedakârlıkların asla ödenemeyeceğini, bu yüzden ihtiyaç duydukları alanlarda destek verdiklerini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme