• Haberler
  • Genel
  • Muhalefet yatırımlara engel oluyor – Kocatepe Gazetesi

Muhalefet yatırımlara engel oluyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa İlçesi’nde düzenlenen temel atma törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilçeye DSİ tarafından yapılan 4 tesisin yatırım bedelinin 25 milyon 370 bin TL değerinde olduğunu açıkladı Sinanpaşa’da davul zurna ile karşılanan Bakan Veysel Eroğlu, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı. Törende yaptığı konuşmada Afyonkarahisar ve Sinanpaşa’ya yapılan yatırımları söyleyen Veysel Eroğlu, hükümetin [&hellip]

Muhalefet yatırımlara engel oluyor

Sinanpaşa İlçesi’nde düzenlenen temel atma törenlerine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilçeye DSİ tarafından yapılan 4 tesisin yatırım bedelinin 25 milyon 370 bin TL değerinde olduğunu açıkladı

Sinanpaşa’da davul zurna ile karşılanan Bakan Veysel Eroğlu, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı. Törende yaptığı konuşmada Afyonkarahisar ve Sinanpaşa’ya yapılan yatırımları söyleyen Veysel Eroğlu, hükümetin icraatlarıyla Türkiye’nin büyük bir dönüşüm geçirdiğini ifade etti. Hükümetin yaptığı yatırımın yanı sıra hükümetin sosyal devlet anlayışını da geliştirdiğini vurgulayan Eroğlu, “Dul kadınlara, fakirlere, yardıma muhtaçlara pek çok kişiye nakdi yardım da yapılıyor. Biz devleti sosyal bir devlet haline getirdik. Devletimizin gücü her şeye yeter. Yeter ki devleti soyduranlar olmasın. Biz devleti hortumlayanların hortumlarını kestik” dedi.
Muhalefetin yatırımlara engel olduğunu belirten Veysel Eroğlu, muhalefetin yatırımları engellemek için mahkemelere başvurmaktan halkı dinleyemediğini söyledi. Gezi Parkı ve duran adam eylemlerini de eleştiren Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Bazıları durabilir. Hatta geri geriye gidebilirler. Yeter ki kimseyi rahatsız etmesinler. Ama biz koşmaya devam edeceğiz. Biz bir görev aldık ve bu görevimizi layıkıyla yerine getirmeliyiz. Biz yatarsak olmaz. Geleceğimiz için çalışacağız.”
İlçeye yapılan Kuruçay Barajı, Çayhisar Barajı, ilçe hükümet konağı, ilçe devlet hastanesi, Çayhisar 27 Ağustos Göleti ve Sulaması, Sinanpaşa Merkez Taşkın Koruma, Taşoluk Taşkın Koruma ile Garipçe Köyü Taşkın Koruma Tesislerinin temellerini atıldığını hatırlatan Eroğlu, sadece taşkın koruma tesislerin yatırım bedelinin 25 milyon TL olduğunu söyledi. Taşkın koruma ve Çayhisar göletinin belde halkına yıllık 7 Milyon 350 Bin TL’den gelir getireceğini kaydeden Eroğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili Halil Ürün ve il protokolüyle birlikte te-sislerin temelini attı. Eroğlu temel atmanın ardından ziyaret ve iftara katılmak üzere Şuhut İlçesi’ne hareket etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme