“Muhalefet iş yapmaz algısını kırdık”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Ankara’da kendisine gelen her Afyonkarahisarlıya yardım ettiklerini kaydetti CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Belediye Başkan adayı Dr Mehmet Ecer Uydukent bölgesinde halkla buluştu. Orhangazi Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer halka projelerinden bahsetti. Mahallenin çarşıya ihtiyacı olduğunu ve bu çarşının yapılması için projeleri olduğunu açıkladı.Milletvekili [&hellip]

"Muhalefet iş yapmaz algısını kırdık"

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Ankara’da kendisine gelen her Afyonkarahisarlıya yardım ettiklerini kaydetti

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ve Belediye Başkan adayı Dr Mehmet Ecer Uydukent bölgesinde halkla buluştu. Orhangazi Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer halka projelerinden bahsetti. Mahallenin çarşıya ihtiyacı olduğunu ve bu çarşının yapılması için projeleri olduğunu açıkladı.
Milletvekili Ahmet Toptaş ise Orhangazi Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini ve her zaman halkla görüştüğünü belirtti. CHP’li Toptaş; “Makamıma kim gelirse gelsin önce ne işi olduğunu soruyoruz.Biz halkımızla her gün istişare ediyoruz.Muhtarımız sorunlarını aktarıyor. Gücümüzün yettiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Muhalefet Milletvekili iş yapmaz algısını bitirdik. Biz nasıl herkese hizmet ediyorsak,Belediye Başkanı adayımız Mehmet Ecer de bu anlayış içerisinde olacaktır.Ben bir kamyon kum isteyen yurttaşa tokat atan Belediye zihniyetini de biliyorum”dedi.
“SİZDEN MEMNUNUZ”
Mahalle sakinleri adına konuşan Muhtar Alaadin Özen ise “Biz Milletvekilimiz olarak sizlerden memnunuz.Her zaman yanımızda olduğunuzu her yerde söylüyoruz.Ankara’daki makamınız her zaman bizleri bağrına bastı.Eskişehir Belediyesinin ve Yeni Mahalle Belediyesinin çalışmalarını gıptayla izliyoruz.Yine geçmiş dönemlerde bölgemize uyduruk kent diyen Başkanlarımız çıktı.Bu gün bu halk uyduruk kent diyen siyasi zihniyete oy vermeyecektir.Mahalle olarak acilen çarşı yapılmasını istiyoruz.” dedi.
KADINLAR BAŞARILI OLACAK
Öte yandan CHP Değirmenayvalı beldesi açılışı dualarla yapıldı. Açılışa katılan Milletvekili Ahmet Toptaş; “Ummuhan kardeşim bizim Türkiye’de ilk açıkladığımız 2 kadın Belediye Başkan adayımızdan birisidir. Kadınlar birlik ve beraberlik gösterecektir. Ummuhan Özpınar Belediye Başkanı olduğunda yapacağı projeleri paylaşıyor. Ben Milletvekili olarak Değirmenayvalı’nın makus talihini kıracağına inanıyorum. Bunun için Ummuhan bacımı sizlere emanet ediyorum.”dedi.
Açılışa CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Ecer ve çok sayıda partililer katıldı.
“IŞIKLAR BİZİM KALEMİZDİR”
Işıklar Beldesi’nde halkla buluşan CHP Milletvekili Ahmet Toptaş; “Işıklar da bizim kalemizdir. Kişisel hatalarımızdan dolayı bu dönem Belediye yönetimi bizde değil. Bunun ne kadar iyi olmadığını anladık.Habib Kirez başkan Işıklar’da iktidarın ışığını yaktı. 30 Mart günü tekrara nerede kalmıştık hizmet etmede diyerek görevi devralacağız.” dedi.
ÇOBANLAR SAHİP ÇIKACAK
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş Çobanlar ilçesindeki aday töreninde yaptığı konuşmada ise “Biraz önce Beytullah Cihan kardeşim Üniversitenin gelmesini istedi. Söz veriyoruz Meslek Yüksek Okulu açılması için var gücümüzle çalışacağız. Beytullah kardeşim İl Genel Meclisi Üyesi olarak başarılı çalışmalar yaptı. Sizler bu dönem Çobanlar’da,Kocaöz’de Başkan adaylarımıza sahip çıkacağınızdan endişem yoktur”diye konuştu.
TOPTAŞ’TAN
MHP’YE ZİYARET
Çobanlar İlçe binası açılışını da yapan Milletvekili Ahmet Toptaş,CHP İlçe binası ile komşu olan MHP seçim bürosunu ziyaret etti.
Ziyarette yaptığı konuşmada; seçimlerin şölen havasında geçmesini ve herkesin bir birini kırmadan demokratik yarışmasını istedi. MHP seçim bürosundaki halk Milletvekili Toptaş’ı alkışlarla karşıladı.Daha sonra CHP İlçe binası açılışı sırasında MHP’liler seçim bürolarından çıkıp açılışta konuşma yapan Milletvekili Ahmet Toptaş’ı alkışlayarak destek verdiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme