• Haberler
  • Genel
  • 'Muhalefet güçleniyor, iktidar eriyor' – Kocatepe Gazetesi

'Muhalefet güçleniyor, iktidar eriyor' – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkın hükümete karşı yürüttüğü muhalefetin güçlendiğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 'Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Afyon'da da, Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara tepkiler devam ediyor. AKP hükümetinin yıllardır halkın üzerinde oluşturduğu baskılar, zulümler, haksızlıklar ve faşizan yaptırımlar dayanılmaz biz noktaya gelmiştir. Bundan dolayı halkın muhalefeti [&hellip]

“Muhalefet güçleniyor, iktidar eriyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, halkın hükümete karşı yürüttüğü muhalefetin güçlendiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Afyon’da da, Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara tepkiler devam ediyor. AKP hükümetinin yıllardır halkın üzerinde oluşturduğu baskılar, zulümler, haksızlıklar ve faşizan yaptırımlar dayanılmaz biz noktaya gelmiştir. Bundan dolayı halkın muhalefeti giderek büyüyor. Halkın muhalefeti büyüdükçe, AKP’de hızla erimeye devam ediyor. Eridikçe de hırçınlaşıyor, saldırganlaşıyor ve yaptıkları açıklamalarla da süreci hızlandırıyor. Halkın muhalefeti, hak arama, özgürlük ve demokrasi mücadelesi devam edecek. Hiçbir güç halkın iradesinin üzerinde değildir” dedi.
“TEK AMAÇ İKTİDARDA KALMAK”
Görgöz, hükümetin gücünü kaybetmeye başladığına dikkat çekerek, “AKP gün geçtikçe eriyor. Bütün Türkiye artık AKP’nin gerçek yüzünü görüyor. AKP’nin yüzündeki demokratlık maskesi düşmüş ve o maskenin ardındaki ceberut, otoriter ve faşizan yüz ortaya çıkmıştır. AKP’nin tek amacı devletin bütün imkânlarını kullanarak iktidarda kalmaktır. Bu yüzden bu kadar çok şiddete başvuruyor, bu yüzden çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek demeden herkese saldırıyor. Ancak hiçbir iktidar polis zoruyla ayakta kalmamıştır, AKP de kalmayacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

İl Başkanları Afyon’a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 İl Başkanı, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek

CHP Antalya, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Konya, Karaman, Denizli, Isparta, Burdur İl Başkanları’nın, CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ü ziyaret edeceği belirtildi. Ziyaretin ardından kitlesel basın açıklaması yapılacağı kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme