• Haberler
  • Genel
  • “Muğlaspor’u yenmek için sahaya çıkacağız”

“Muğlaspor’u yenmek için sahaya çıkacağız”

Afyonkarahisarspor, hafta sonu Muğlaspor’la Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak. Mor Beyazlı ekip çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Afyonkarahisarspor’da Muğlaspor hazırlıkları devam ediyor. Dün de saat 11.00’de Mor Beyazlı ekip günlük antrenman yaparak Muğlaspor’a hazırlıklarını sürdürdü. Hafta sonu yapılacak olan maça mutlak üç puan parolasıyla çıkacak Afyonkarahisarspor, Muğlaspor’u yenerek var olan şansını devam ettirmek istiyor. Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü [&hellip]

"Muğlaspor'u yenmek için sahaya çıkacağız"

Afyonkarahisarspor, hafta sonu Muğlaspor’la Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak. Mor Beyazlı ekip çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Afyonkarahisarspor’da Muğlaspor hazırlıkları devam ediyor. Dün de saat 11.00’de Mor Beyazlı ekip günlük antrenman yaparak Muğlaspor’a hazırlıklarını sürdürdü. Hafta sonu yapılacak olan maça mutlak üç puan parolasıyla çıkacak Afyonkarahisarspor, Muğlaspor’u yenerek var olan şansını devam ettirmek istiyor. Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Muğlaspor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Muğlaspor’un Afyon’da son bir şans arayacağını belirterek, “Şu aşamada kolay maç olacak ya da zor maç olacak demek imkansız. Mutlak üç puan için çıkacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Muğlaspor’u yenerek var olan Ekstra Play-Off şansımızı sürdürmek istiyoruz. Zirveden henüz uzaklaşmış değiliz. Ligi hedeflediğimiz noktada bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme