Müge ve Gülşen Neden Ayrıldı?

Uzun yıllardır ekranlarda 𔃲.Sayfa’ isimli programı Müge Dağıstanlı Erdoğan ile beraber sunan Gülşen Yüksel Salt'ın ekranlara neden veda ettiği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Gülşen Yüksel Salt 𔃲.Sayfa’ya neden veda etti. İşte Detaylar…

20 yıldır ekranlarda ‘2.Sayfa’ isimli programın Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, canlı yayında ekranlara veda ettiğini hem de ‘2.Sayfa’nın bittiğini açıkladı.

MÜGE VE GÜLŞEN NEDEN AYRILDI?

Gülşen Yüksel’in programdan ayrılmasının ardından dikkatler İrem Derici’nin isim vermeden anlattığı “manav” olayına çevrildi.  İrem Derici konuk olduğu programda yıllardır beraber çalışan ve insanlar hakkında konuşan iki kişinin arasının açıldığını ve birinin partnerini 2 yıldır dolandırdığını iddia etmişti. Sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika’ya kaçmaya çalıştığını ve diğer tarafın mağdur olarak yetkililere başvurduğunu ortaya atan Derici’nin bu iddiasının Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı olduğu iddia ediliyor.

Müge Dağıstanlı Erdoğan, 2024 yılında Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu ile ‘Aramızda Kalmasın’ programı ile tekrar ekranlara gelecek.

Bakmadan Geçme