Müge Anlı Hukuk Fakültesi’ni Bitirdi Mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı'nın Hukuk Fakültesi'ni bitirip bitirmediği internette sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı Hukuk Fakültesini bitirdi mi?

ATV ekranlarının sevilerek izlenen reality ve kriminal türdeki uzun soluklu televizyon programı “Müge Anlı ile Tatlı Sert”in ünlü sunucusu Müge Anlı’nın hayatı ve biyografisi birçok kişi tarafından merak edilerek sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı kimdir? Ne mezunu? Mesleği nedir? Sizler için araştırdık.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Arnavut kökenli olan Müge Anlı Yüzbaşıoğlu 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6’da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etmiştir. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D’de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Uzun yıllar Vatan Gazetesi’nin magazin müdürlüğünü üstlenen Müge Anlı, 2008 yılında Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçmiştir.  Atv’de yayımlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başlayan Müge Anlı,  Tatlı Sert’in programının dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV’de sunmuştur. Şuanda yine ATV’de her gün yayımlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Müge Anlı Yüzbaşıoğlu, 1999 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlenmiş 2008 yılında boşanmıştır.  Bu evlilikten bir kızı olan Anlı, 25 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmiştir.

 

MÜGE ANLI HUKUK FAKÜLTESİNİ BİTİRDİ Mİ?

Ünlü sunucu Müge Anlı, Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Hukuk” üzerine yapmış olan Anlı, Hukuk Fakültesi mezunu değildir.

Bakmadan Geçme