• Haberler
  • Genel
  • Müftülük personeli içini döktü – Kocatepe Gazetesi

Müftülük personeli içini döktü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen Müfütülük personelinin sıkıntılarını dinledi Afyonkarahisar İl Müftülüğü daire personeli, İl Müftüsü Burhan İşliyen'in başkanlığında, 12 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 18.00’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Ocak ayında yapılan toplantıda alınan karar gereği personel tek tek söz alarak yaptıkları işleri anlattı. İşlerini yaparken karşılaştıkları zorlukları ve önerilerini anlatan personeli tek [&hellip]

Müftülük personeli içini döktü

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen Müfütülük personelinin sıkıntılarını dinledi

Afyonkarahisar İl Müftülüğü daire personeli, İl Müftüsü Burhan İşliyen’in başkanlığında, 12 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 18.00’de akşam yemeğinde bir araya geldi. Ocak ayında yapılan toplantıda alınan karar gereği personel tek tek söz alarak yaptıkları işleri anlattı. İşlerini yaparken karşılaştıkları zorlukları ve önerilerini anlatan personeli tek tek dinleyen Müftü İşleyen, zaman zaman personele sorular yöneltti ve problemlerin çözümüyle ilgili not tutturdu.
Geç saate kadar devam eden toplantının sonunda İl Müftü Yardımcıları Mustafa Uyar, Galip Kolcu, Ayşegül Kurt da söz alarak personele çalışmalarında başarılar diledi. Kapanış konuşmasında İl Müftüsü Burhan İşliyen; kaliteli hizmet elde edebilmek için önerilerde bulundu. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğini belirten Müftü İşliyen yapılacak işin söylenmeden yapılmasının daha iyi olacağını, bir yanlışlık varsa da hatırlatılması gerektiğini istedi. Personele katılımlarından dolayı teşekkür eden İşliyen, çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme