Müftülük emekli din görevlilerini unutmadı

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile müftülük görevlilerin yer aldığı ziyaretlerde vefat eden emekli din görevlileri de kabrileri başında ziyaret edildi.Ziyaretler hakkında bilgi veren Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, 'Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasında, zor dönemlerde ömrünü bin bir fedakârlıkla ve cesaretle din hizmetine adamış büyüklerimizi andık, vefat etmiş büyüklerimize kabir ziyaretinde bulunduk. [&hellip]

Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ile müftülük görevlilerin yer aldığı ziyaretlerde vefat eden emekli din görevlileri de kabrileri başında ziyaret edildi.
Ziyaretler hakkında bilgi veren Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, “Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasında, zor dönemlerde ömrünü bin bir fedakârlıkla ve cesaretle din hizmetine adamış büyüklerimizi andık, vefat etmiş büyüklerimize kabir ziyaretinde bulunduk. Yaşayan büyüklerimizi evlerinde ziyaret ettik, sıhhati yenide olan emeklilerimizi yaptığımız kahvaltı programında ağırladık. Onlara ne çok şey borçlu olduğumuzu bir kez daha hatırladık, hatırlattık. Kendilerine duyduğumuz sevgi ve bağlılığımızı gösterdik. Bu ziyaretlerimiz ve buluşmalarımız büyüklerimizi olduğu kadar bizleri de ziyadesiyle mutlu etti.” dedi.

Bakmadan Geçme