• Haberler
  • Genel
  • Müftülerden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Müftülerden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Müftü Vekili Ali Abay'ın öncülüğünde İlçe Müftülerini makamında kabul etti Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, din adamlarımızın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti. Özellikle din adamlarımızın görevlerini kendilerine tebliğ edildiği şekilde yerine getirmelerini isteyen Vali Balkanlıoğlu, olumlu veya olumsuz örneklerin teşkil etmemesi için sürekli olarak eğitim seminerlerinin düzenlenmesi gerektiğini, bazı [&hellip]

Müftülerden Vali'ye ziyaret

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Müftü Vekili Ali Abay’ın öncülüğünde İlçe Müftülerini makamında kabul etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, din adamlarımızın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.
Özellikle din adamlarımızın görevlerini kendilerine tebliğ edildiği şekilde yerine getirmelerini isteyen Vali Balkanlıoğlu, olumlu veya olumsuz örneklerin teşkil etmemesi için sürekli olarak eğitim seminerlerinin düzenlenmesi gerektiğini, bazı din adamlarımızın eksik veya hatalı öğrendiği bilgileri bu seminerlerle düzeltmelerinin gerekliliğine değindi. Vali, halkımızın din adamları-mızı örnek aldığını da ifade ederek tavır ve davranışlarına son derece dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. Yaz aylarında Kuran kurslarına giden çocuklarında dini bilgiler ışığında iyi eğitilmelerini isteyen Vali Balkanlıoğlu, ziyaretine gelen İl ve İlçe Müftülerinin nezdinde tüm din adamlarına görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaret sırasında konuşan İl Müftü Vekili Ali Abay ise İl merkez ve ilçelerimizde faaliyet gösteren Kuran kursları, camiler, personeller ve düzenlenen kurslar hakkında detaylı bilgiler sunarak, Vali Balkanlıoğlu’na tüm din adamları adına görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme