• Haberler
  • Gündem
  • Müftü Kazancı, Mecidiye İmam Hatip'e kitap bağışı yaptı

Müftü Kazancı, Mecidiye İmam Hatip'e kitap bağışı yaptı

Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan çıkan 'En Sağlam İp ve Cemil Dede Namaz Surelerini Öğretiyor' isimli kitapları Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu'na bağışladı   İl Müftüsü Sinan Kazancı, İl Gençlik Koordinatörlüğü marifetiyle Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine yönelik yürüttüğü her ay bir kitap projesine, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan [&hellip]

Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan çıkan “En Sağlam İp ve Cemil Dede Namaz Surelerini Öğretiyor” isimli kitapları Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu’na bağışladı

İl Müftüsü Sinan Kazancı, İl Gençlik Koordinatörlüğü marifetiyle Mecidiye İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine yönelik yürüttüğü her ay bir kitap projesine, Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları’ndan çıkan ‘7-15 yaş çocuk’ kategorisinde yer alan “En Sağlam İp ve Cemil Dede Namaz Surelerini Öğretiyor” isimli kitaplarla destekte bulundu.
Okul Müdürü Yasin Kaplan’dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan ve öğrencilerle sohbet eden Müftü Kazancı; İmam Hatip Okulları’nın toplum için önem arz ettiğini belirterek, İl Müftülüğü olarak eğitime destek olma noktasında imkanlar nispetinde her zaman hazır olduklarını kaydetti. Kazancı, “Başkanlığımızın en önemli hizmet alanlarından olan gençliğimizin milli ve manevi değerlerimizle yetiştirilmesi için bu tür kitap okuma faaliyetlerini çok önemsiyoruz.” dedi.
İl Müftüsü Kazancı, Gençlik Koordinatörleri Esra Çetiner ve Ebubekir Çetiner’le birlikte arkadaşlarını temsilen gelen öğrencilere kitaplarını teslim etti. Okul Müdürü Kaplan ve beraberindeki öğrenciler ise İl Müftüsü Kazancı’ya çiçek takdim ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme