• Haberler
  • Genel
  • Müftü Kaya’dan işadamlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Müftü Kaya’dan işadamlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

İl Müftüsü Mustafa Kaya Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Müftü Kaya ve beraberindekiler işadamlarına nezaket ziyaretinde bulundular İl Müftümüz Mustafa Kaya, beraberinde Müftü Yardımcıları Ali Abay ve Galip Kolcu ile Vaiz Beytullah Aktaş'la birlikte Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak'a nezaket ziyaretinde bulundu. Müftü Kaya, Afyonkarahisarlı [&hellip]

Müftü Kaya'dan işadamlarına ziyaret

İl Müftüsü Mustafa Kaya Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Müftü Kaya ve beraberindekiler işadamlarına nezaket ziyaretinde bulundular

İl Müftümüz Mustafa Kaya, beraberinde Müftü Yardımcıları Ali Abay ve Galip Kolcu ile Vaiz Beytullah Aktaş’la birlikte Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Müftü Kaya, Afyonkarahisarlı işadamlarından Alp Et Entegre ve Toptan Gıda Tesisleri sahipleri Ahmet Alp, Ali Mühsürler ve Abdurrahman Alp’i ziyaret edererek Kutlu Doğum tebrikinde bulundu.
Kaya son olarak işadamları Mehmet Alimoğlu ve İbrahim Alimoğlu’nu da ziyaret ederek Kutlu Doğum Haftaları tebrik etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme