• Haberler
  • Genel
  • Müftü Kaya’dan Belediye’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Müftü Kaya’dan Belediye’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya, Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay’ı makamında ziyaret etti Önemli programlar düzenlenecek1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenecek organizasyonlara Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay’ı davet eden Müftü Mustafa Kaya, hafta boyunca birbirinden önemli programlar düzenleyeceklerini söyledi. Camilerimizin dini ve milli kültürümüzdeki yerine dikkat çeken Müftü Mustafa [&hellip]

Müftü Kaya'dan Belediye'ye ziyaret

Afyonkarahisar İl Müftüsü Mustafa Kaya, Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay’ı makamında ziyaret etti

Önemli programlar düzenlenecek
1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenecek organizasyonlara Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay’ı davet eden Müftü Mustafa Kaya, hafta boyunca birbirinden önemli programlar düzenleyeceklerini söyledi. Camilerimizin dini ve milli kültürümüzdeki yerine dikkat çeken Müftü Mustafa Kaya, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından son yıllarda her kutlamada farklı bir konunun öne çıkarıldığı hafta için bu yıl “Cami-Çocuk Buluşması” ve “Din Hizmetlerinde Gönüllülük” temalarının işleneceğini aktardı.
Kur’an-ı Kerim
ziyafeti verilecek
4 Ekim Salı günü saat 16.30’da İmaret Camii’nde Kur’an-ı Kerim ziyafeti verileceğini ifade eden Müftü Mustafa Kaya; haftanın önemine ilişkin protokol, kamu kurumları ve esnaf ziyaretleri yapacaklarını söyledi. Müftü Mustafa Kaya , 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenecek organizasyonlara tüm Afyonkarahisarlılar’ı davet etti. Belediye Başkan Vekili Mustafa Albay ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın toplumumuzdaki yeri ve önemine dikkat çekerek İl Müftüsü Mustafa Kaya’ya yapacakları organizasyonlarda başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme