• Haberler
  • Genel
  • Müftü İşleyen iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Müftü İşleyen iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen iade-i ziyaretlerine devam ediyor Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen, ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Nazik ziyaretinden dolayı İl Müftüsü İşliyen’e teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyon Kocatepe Üniversitesi yönetimi olarak, Afyonkarahisar’daki tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi Müftülük çalışmalarına da [&hellip]

Müftü İşleyen iade-i ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen iade-i ziyaretlerine devam ediyor

Afyonkarahisar İl Müftüsü Burhan İşliyen, ilk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Nazik ziyaretinden dolayı İl Müftüsü İşliyen’e teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyon Kocatepe Üniversitesi yönetimi olarak, Afyonkarahisar’daki tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi Müftülük çalışmalarına da gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Rektör Solak, İşliyen’e yeni atandığı Afyonkarahisar’daki görevinde bir kez daha başarılar diledi.
Müftü İşliyen’in ise, Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların önemine değindiği görüşmede, AKÜ Camii hakkında Rektör Solak’la bilgi alışverişinde bulundu.
Müftü İşliyen daha sonra beraberinde İl MÜftü yardımcısı Galip Kolcu ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Nüfus Vatandaşlık İl Müdürü İsmail Hakkı Ulu ve İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Oflu ile İş Adamı Abdullah ve Sait Evrenkaya kardeşleri ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. (Kocatepe haber Merkezi)

Bakmadan Geçme