• Haberler
  • Genel
  • Müftü Bayram'dan sonra görevde – Kocatepe Gazetesi

Müftü Bayram'dan sonra görevde – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın yeni İl Müftüsü Burhan İşleyen, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Müftüsü olarak atanan ve atamasının ardından Afyonkarahisar'ı görmek ve ataması ile ilgili hazırlıklar yapmak üzere ilimize gelen Burhan İşliyen'i makamında kabul etti.Afyonkarahisar'a gelmenin kendisi için anlamlı olduğunu ifade eden İşliyen, “Afyonkarahisar bir çok din alimlerinin yetişmesine beşiklik etmiş ve binlerce [&hellip]

Müftü Bayram’dan sonra görevde

Afyonkarahisar’ın yeni İl Müftüsü Burhan İşleyen, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Müftüsü olarak atanan ve atamasının ardından Afyonkarahisar’ı görmek ve ataması ile ilgili hazırlıklar yapmak üzere ilimize gelen Burhan İşliyen’i makamında kabul etti.
Afyonkarahisar’a gelmenin kendisi için anlamlı olduğunu ifade eden İşliyen, “Afyonkarahisar bir çok din alimlerinin yetişmesine beşiklik etmiş ve binlerce şehiti toprağında barındıran bir il böyle güzel bir ilde görev yapacak olmak beni çok mutlu ediyor. Allah nasip ederse Ramazan Bayramından sonra da görevime başlayacağım. İnşallah Afyonkarahisar için hayırlı hizmetlerde bulunacağım” dedi.
“MÜFTÜMÜZ, AFYON’U SEVECEK”
Burhan İşliyen’in Afyonkarahisar’a gelmesinden ve kendisine yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’ın sahip olduğu bütün maddi ve manevi güzellikleri gören herkes Afyonkarahisar’da olmanın haklı sevincini yaşıyor. İnanıyorum ki Müftümüz Burhan İşliyen de Afyonkarahisar’ı çok beğenecek ve Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizi tanıdıkça da kendisini memleketinde gibi hissedecektir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme