Müdürlük'e yeni bina – Kocatepe Gazetesi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ordu Bulvarı'ndaki yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor Afyonkarahisar Valiliği'nin Cumhuriyet Kent Meydanı çalışmaları çerçevesinde yıkılacak olması, Valilik'te bulunan birimleri de harekete geçirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü için de bina arayışına girilmişti. KARAMAN İŞ MERKEZİ [&hellip]

Müdürlük’e yeni bina

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ordu Bulvarı’ndaki yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor

Afyonkarahisar Valiliği’nin Cumhuriyet Kent Meydanı çalışmaları çerçevesinde yıkılacak olması, Valilik’te bulunan birimleri de harekete geçirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Nüfus Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü için de bina arayışına girilmişti.
KARAMAN İŞ MERKEZİ DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ
Bir süre Karaman İş Merkezi’nde, İl Özel İdaresi’ne ait boş işyerlerine taşınması gündemde olan Müdürlük için Ordu Bulvarı’nda yeni bir yer bulundu. Dış görünümünün modernliği vatandaşın dikkatini çeken yeni binaya kısa süre içinde geçilmesi bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme