'Müdürlük Olarak Bir Aile Olduk'

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tüm birimleriyle bir aile olduğunu belirtti.

'Müdürlük Olarak Bir Aile Olduk'

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, müdürlük Konferans Salonu’nda Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, kurumda görevli memur ve personelle bir araya geldi.
Müdürlük çalışanlarına hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şunları kaydetti: “Çalışma alanlarında aile kültürü kolay oluşturulan bir kavram değildir. Ancak Afyonkarahisar’da göreve geldiğim ilk günden bu zamana müdürlüğümüzün tüm birimleriyle başlattığımız iletişim ortamı sayesinde bizler bir aile olduk. Mutluluklarımızı paylaştığımız gibi zor zamanlarımızda da birbirimizin acısına ortak olmayı bildik. Eğitim ailesi olarak hep birlikte ortaya koyduğumuz başarılarımızın çevremize örnek teşkil etmesi bizleri gururlandırmaktadır. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü istek ve taleplerinizi amirlerinize ve bizlere gönül rahatlığı ile dile getirebilirsiniz. Hepinize özverili çalışmalarınızdan ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.”
Toplantı Müdür Sünnetci ve kurum yöneticilerinin personele ait dilek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi. 

'Müdürlük Olarak Bir Aile Olduk'

Bakmadan Geçme