• Haberler
  • Spor
  • Müdür Tortop’un tercihi Hoca’lık – Kocatepe Gazetesi

Müdür Tortop’un tercihi Hoca’lık – Kocatepe Gazetesi

Ayrılık kararı sonrası kısa bir açıklama yapan Dr. Yunus Tortop 'Yaklaşık 3 yıldan bu yana sürdürmekte olduğum Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Pazartesi günü itibari ile ayrılıyorum. Afyonkarahisarlı olmam, kurumumuzun tesislerinde yetişmiş bir sporcu ve spor adamı olmamdan dolayı, doğduğum ve doyduğum memleketime vefa borcumu ödemek amacıyla talip olduğum ve tevdi edilen [&hellip]

Ayrılık kararı sonrası kısa bir açıklama yapan Dr. Yunus Tortop “Yaklaşık 3 yıldan bu yana sürdürmekte olduğum Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinden Pazartesi günü itibari ile ayrılıyorum. Afyonkarahisarlı olmam, kurumumuzun tesislerinde yetişmiş bir sporcu ve spor adamı olmamdan dolayı, doğduğum ve doyduğum memleketime vefa borcumu ödemek amacıyla talip olduğum ve tevdi edilen bu görevimden ayrılarak, gerçek mesleğim olan ve 3 yıldır hasretini çektiğim (bazı dönemler derslere girmeye devam etsem de) hocalığıma ve öğrencilerime kavuşuyorum. Bundan sonra görevime daha önce de çalışmakta olduğum Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek oklunda Dr. Öğretim Üyesi unvanı ile akademisyen olarak devam edeceğim.
Birlikte çalışma şansı bulduğum ve desteklerini hiç eksik etmeyen başta sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimize, Valilerimize, Belediye başkanımız Burhanettin Çoban beye, kurumlarımızın desteğini eksik etmeyen müdürlerimize, kurumumdaki tüm mesai arkadaşlarıma ve de mükemmeli başarmak için hep yanımızda olan siz basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyor, gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesini diliyorum. Afyon olarak birlikte çok güzel faaliyet ve organizasyonlara imza attık. Bundan sonra da İlimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme